As human beings, we tend to learn from each other. That’s why sometimes it makes more sense to grow together. 

My workshops provide a safe(r) space for all participants. In my experience, environments based on trust ensure the best possible invitation for personal and communal development. 

Amongst others, I offer workshops for men who need the power of poetry to open up. For people who have an interest in the ancient form of breath work to help reset and regulate the central nervous system. And for companies who feel confident enough to listen and learn from the minority perspective.


Nederlands

Tussen de Regels Door


Poëzie heeft mij veel gebracht. Het schrijven van gedichten gaf mijn emoties een weg naar buiten. Daarmee stelde poezië me in staat om te verbinden met mezelf. Door mijn poëzie te delen met anderen heb ik geleerd dat ik het waard ben om gezien te worden. 

Met de workshop ‘Tussen de Regels Door’ wil ik jou in staat stellen hetzelfde te doen. In een wereld die constant veranderd is het essentieel om dicht bij jezelf te blijven. Ik ben ervan overtuigd dat zelfexpressie daar een sleutelrol in speelt. Wees welkom en schrijf je verhaal.

Programma
Deze workshop van een halve dag bevat:
– Tools voor creatief schrijven
– Een veilige omgeving om je werk te delen
– Ruimte voor jou als mens

En als leuk extraatje loop je na afloop weg met een gratis exemplaar van mijn debuut poëziealbum ‘Weg met de Woorden’.

Info
Wanneer: zaterdag 17 december, van 13:00 – 17:00 uur
Waar
: omgeving Den Bosch, op een nader aan te kondigen locatie
Hoeveel mensen: tussen de 8-12
Kosten: €100 per persoon (exclusief btw)

Nederlands

Breathwork voor Beginners


Sluit je aan bij de oude kunst van Pranayama, oftewel breathwork. Deze ademhalingstechnieken werden oorspronkelijk bedacht om yoga- en meditatiesessies te verdiepen. Dat is waarschijnlijk de reden dat ademwerk lange tijd werd ondergewaardeerd als opzichzelfstaande kunst.

Tot recentelijk. Wetenschappelijke studies tonen aan dat gecontroleerd ademen ons kan helpen om hartritme, hormoonlevels en zelfs het autonome zenuwstelsel te reguleren. 

Programma
Deze workshop van een uur bevat:
– een introductie over Pranayama
– mini-college over ons autonome zenuwstelsel
– drie ademwerk oefeneningen die je direct na de training kan toepassen in het dagelijks leven

Informatie
Wanneer? Woensdag 7 december 2022, van 18:00 – 19:00 uur
Waar? Online (zoom)
Hoeveel deelnemers? 12 mensen max
Kosten? €25 p.p. (excl. BTW)

Nederlands

Kom in jouw Levensritme


Loop jij achter de feiten aan? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Vind jij het moeilijk om in de complexiteit van vandaag overeind te blijven? Dan heb jij mogelijk last van een verstoord levensritme. Wij, Marjoke Smits en Joey Velberg, hebben de handen ineengeslagen en een workshop gemaakt voor ieder die het eigen levensritme ten diepste wil ervaren. In ‘Kom in jouw Levensritme’ combineren wij onze unieke expertise in coaching en training.

Over IZR
IZR staat voor Interactieve Zelf-Resonantie. Deze ervaringsgerichte methode laat zich het beste omschrijven als een proces van zelfontmoeting, gebaseerd op moderne, erkende trauma- en hechtingstheorieën. Het helpt je te begrijpen hoe ingrijpende gebeurtenissen in je (vroege) leven vandaag de dag nog invloed hebben op de keuzes die je maakt of op de omstandigheden waar je in terecht bent gekomen. Hierdoor herwin je zeggenschap over het leven dat je wilt leiden.
  

Over Breathwork
Oorspronkelijk werden ademhalingstechnieken gebruikt in het Verre Oosten om andere technieken, zoals yoga en meditatie, te verdiepen en het effect ervan te versterken. Dat is een mogelijk verklaring voor het feit dat ademhalingstechnieken zelf lange tijd onder de radar hebben gevlogen. Tot nu. Verschillende studies tonen aan dat bewust ademen niet alleen invloed heeft op ons hartritme en hormoonlevels, maar ook kan leiden tot directe regulatie van het centrale zenuwstelsel. Een zeer krachtige en toch eenvoudige methode voor het (dagelijks) leven.

Programma 
De eendaagse workshop ‘Kom in jouw Levensritme’ combineert de diepgang van IZR met de lucht van ademwerk. Met als resultaat ruimte voor jouw ritme. De workshop bevat onder andere:
– Introductie in traumawerk en resonantieprocessen
– De veerkracht van het centrale zenuwstelsel
– Meditatie en ademhalingsoefeningen

Informatie 
Wanneer? Zaterdag 10 december, van 09:30 – 17:00 uur
Waar? Kloosterhotel ZIN, Vught
Hoeveel deelnemers? Max 12 personen
Kosten? €235 per persoon, inclusief btw, biologische lunch, koffie, thee en water

×